top of page

Steun ons!

De lelievletten in onze vloot worden elk jaar met veel plezier tussen april en november door onze jeugdleden gebruikt. Ook zorgen we er iedere winter voor dat ze worden onderhouden en van een nieuwe laag verf worden voorzien.

 

Inmiddels zijn de meeste vletten uit onze vloot zo'n 50 jaar oud en is het staal/plaatwerk dusdanig dun aan het worden dat dit aan vervanging toe is. Gelukkig hebben wij binnen onze groep de creativiteit, kennis, gereedschappen en ruimte om de bodems van onze vletten zelf te vervangen.

 

Helaas zijn de materialen die hiervoor benodigd zijn niet gratis en zijn we opzoek naar mensen en bedrijven die ons willen ondersteunen! Op die manier houden we de contributie voor onze leden laag en houden we onze vereniging voor iedereen toegankelijk.

U kunt ons op vele manieren ondersteunen. Naast een financiële steun in de rug zijn we op zoek naar nieuwe stafleden, maar ook donaties in de vorm van materialen is mogelijk. Wilt u een vriend van de Dorus en Doortje Rijkers worden? Bekijk hieronder dan snel hoe u onze groep kan ondersteunen!

klus 19.jpg
Klus 10.jpg

Doe boodschappen bij Vomar!

vomar clubsparen.jfif

Hoe werkt het?

  1. Download de Vomar-app en maak hierin een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Wil je liever een fysieke kaart? Deze kun je gratis meenemen bij jouw Vomar en registreren op login.vomar.nl

  2. Koppel vervolgens je kaart aan de club met onze unieke clubcode: DOHA2022

  3. Laat altijd je kaart of app scannen bij je boodschappen. Je spaart automatisch mee!

Vomar maakt ieder kwartaal 0.5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen besteden over naar onze vereniging!

STEUN ONZE VERENIGING DOOR BOODSCHAPPEN TE DOEN BIJ VOMAR!

Voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt is er nu de mogelijkheid om onze vereniging kosteloos te steunen door boodschappen te doen bij Vomar Voordeelmarkt!

Met de Club is Koning actie van de Vomar spek je GRATIS onze clubkas wanneer je jouw klantenkaart koppelt aan onze club.

STEUN ONS en DONEER via STEUNSCOUTING.nl

Zoals bij de meeste verenigingen zijn er altijd wel wensen waar de groep beter van wordt, maar waarvan de financiële kostenpost simpelweg te groot is om op te hoesten uit contributie en subsidie.

Voor dit soort belangen is steunscouting.nl in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat mensen en bedrijven een bijdrage kunnen doen aan een doel naar hun smaak. 

Ook de Dorus en Doortjes hebben zo hun wensen die we enkel aan onze vaste inkomstenbronnen niet erg snel in vervulling kunnen laten gaan. Daarom hebben we op steunscouting.nl een overzicht gemaakt van de projecten die nog op ons verlanglijstje staan, welke een financiële ondersteuning kunnen gebruiken!

Helpt u ons mee met een bijdrage om onze wens in vervulling te laten gaan? Doneer via steunscouting.nl

"We zijn meestal aan het zeilen, wrikken of roeien op de Mooie Nel. Dat vind ik heel erg leuk, maar om te zorgen dat we ook volgend jaar weer kunnen zeilen steken we elke winter met elkaar de handen uit de mouwen en gaan we krabben, schuren en schilderen!"

Our Mission
bottom of page