top of page

Info voor ouders

Goed om te weten

Locaties: De Dorus en Doortje Rijkers maakt gebruik van twee locaties, het HK en 't Eiland. We verzamelen eigenlijk altijd op ons clubhuis (HK) nabij het centrum van Haarlem.

Contributie: De contributie voor onze jeugdleden bedraagt €170,- per jaar*. We doen er alles aan om onze contributie zo laag mogelijk te houden waardoor het voor iedereen toegankelijk blijft! 

Zomerkamp en weekendjes weg: We gaan met z'n allen de 1e week van de schoolvakantie op zomerkamp naar de Vinkeveense Plassen. Daarnaast gaan we 3x per jaar een weekendje weg. Voor het jaarlijkse zomerkamp vragen we een bijdrage van onze jeugdleden van €150,-* en voor de weekendjes weg in totaal €70,-.*

*prijswijzigingen voorbehouden.

Lage ouderparticipatie: In tegenstelling tot bijvoorbeeld voetbal- of hockeyclubs verlangen wij niet van ouders een bardienst te draaien of om de zoveel weekenden beschikbaar te zijn om te rijden met de auto. Uw kind is op zaterdag écht even weg.

VOG: Van al onze vrijwilligers eisen wij een Verklaring Omtrent Gedrag zoals Scouting Nederland dat voorschrijft

6435ce_50e762ddbaec41f59d3ffecd5cfd6bd2_edited.jpg

Contact gegevens

Post- en bezoekadres:

Dorus & Doortje Rijkers

Koralensteeg 5

2011 AC Haarlem

Een kijkje nemen in ons clubhuis? Dat kan tijdens onze opkomsten:

 

Zaterdag:

van 13:00 uur tot 17:00 uur

 

Woensdag: 

van 20:00 uur tot 22:00 uur

Algemene vragen: 

dorusendoortjerijkers@hotmail.com

#zeilen #scouting #water #buiten #vrije tijd #Haarlem #jeugd

Agenda: We maken 2x per jaar een kalender waarop staat wat we gaan doen. Er kan natuurlijk wel eens wat veranderen, maar deze kunt u zeker gebruiken als leidraad.

Bekijk hier onze seizoensagenda:

bottom of page